A Secret Weapon For istanbul petek servisi

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar 1 yıl garantilidir.

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

petekler çalışmıyor ise, ortamı ısıtan ve belirli aralıklarla bakım gerektiren bir sistemdir. Bu nedenle kışa girmeden petek bakımlarının yapılması gerekir.

You might be using a browser that won't supported by Facebook, so we have redirected you to a less complicated version to supply you with the very best experience.

Haşim usta eline koluna sağlık güler yüzlü işinin ehli emeğinin hakkını sonuna kadar hak ediyor Teşekkür ederim.

Merhabalar siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için tecrübeli ekibimiz ile seven/24 uygun fiyatlı kaliteli hizmet vermek için sizlere propertyımcı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz

Tüm daire müstakil ev işyerlernizde profesyonel olarak ilaçlı ve makinalı olarak peteklerinizi kombiniz ısı pompanızı ve her türlü sıhhi tesisat işlerinizi yerinizde yapıyoruz.

Kaliteli temiz Petek temizliği kombi temizliği yapılır son petek servisi sistem makinelerle kaliteli hizmet vermekteyiz basınçlı suyla kompresörlü makinalarla temizlik yapıp petrklerinizi ve kombilerinizi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Hepimizin bildiği gibi kombi, çalışma prensibi doğal gaz ve elektriği birleştirir ve su ısınız bu su devir daim yaptırılarak peteklere sıcak su gönderilir.

Petekleriniz ısınır vaziyette size teslim edilir ve 1 yıl boyunca en iyi istanbul petek servisi performansında ısınmaya devam eder.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında petek servisi korumamız altına alıyoruz.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.fifty five ile ısındığım oda şimdi 40-45ile ısınıyor Çok teşekkür ediyorum

Merhabalar kısaca özetleyeyim 30dk ile ninety dk içerisinde kombi + petek bakımınızı halıları kaldırmadan koltukları çekmeden petek servisi leke izi kalmadan peteklerinizin maksimum performansda çalışmasını sağlarım belli bi fiyat ile girip şu eksik bu eksik diyip binlerce lira alan dolandırıcılardan değilim....

Gardenya Petek Temizlme petek servisi 2020' den bu yana Skilled bi şekilde hizmet vermektedir. kombi bakım ve petek temizliği hizmetlerinizi professionel ekip ve ekipmanlarımızla yapmaya talibiz.

Report this wiki page